Sletning af data
Senest opdateret 25. oktober 2026
Har jeres klub forbundet sin Facebook-side og Instagram-konto til Tenniweb, kan forbindelsen og de tilhørende oplysninger slettes på to måder:
I Tenniweb
Log ind i adminpanelet, gå til “Billeder til SoMe” og tryk “Afbryd forbindelsen”. Så sletter vi med det samme sidens adgangsnøgle, navn og id samt Instagram-kontoens oplysninger.
På Facebook
Gå til Indstillinger og privatliv → Indstillinger → Virksomhedsintegrationer (eller Apps og websteder), find Tenniweb og fjern den. Facebook giver os besked, og vi sletter alle forbindelser, du har lavet.
Hvad bliver ikke slettet?
Opslag, der allerede er lagt op på Facebook og Instagram, ligger hos Meta og slettes der. I Tenniweb står der stadig, at en nyhed er blevet delt.